Vantaa 
kalustetut 
asunnot 

Pyydä pikatarjous

Pyydä tarjous kalustetusta asunnosta vantaalta

 

Vantaalta on loistavat liikenneyhteydet eri puolille pääkaupunkiseutua ja Suomea, joten tästäkin syystä kalustetut asunnot Vantaalla ovatkin erittäin kysyttyjä. HVC Asuntojen kalustettujen asuntojen tarjonta kasvaa Vantaalla kovaa vauhtia niin pienten kuin suurienkin majoituskokonaisuuksien osalta.

Kalustetut asunnot Vantaa

Kehä kolmosen juurella kasvaa kovaa vauhtia Vantaa joka yhdistää pääkaupunkiseudun kunnat toisiinsa. Vantaa toimii linkkinä niin Porvoon Kilpilahteen töihin meneville kuin Espoon ja Helsingin alueen toimijoille. Vantaa on kaiken tämän keskellä, sillä sen ympäriltä löytyvät edellä mainittujen lisäksi Tuusula, Kerava ja Sipoo. Tästä syystä kalustetut asunnot Vantaalla tarjoavat kattavat mahdollisuudet pienellä liikkumisella lähialueidenkin palvelemiseen.

Kehittyvän Vantaan keskeinen sijainti on paikkakunnan suosion takana

Vantaalla suuria hankkeita on tietysti viime aikoina ollut Tikkurilan alueella, kehäradan rakentaminen ja tietysti Helsinki-Vantaa lentokentän suurinvestoinnit. Vaikka rakentaminen ja näin ollen rakentajat ovat tärkeä osa meidänkin kalustettujen asuntojen käyttäjäkunnassa, olemme kuitenkin panostaneet Vantaalle erityisesti laadukkaasti kalustettuihin asuntoihin. Kauppakeskus Jumboa ja Flamingoa vastapäätä sijaitsee eräs merkittävimmistä pääkaupunkiseudun business park -alueista. Alueella toimii useita suuria kotimaisia, että kansainvälisiä yrityksiä joiden majoitustarpeita HVC Asunnot on palvellut alueella useita vuosia, saaden hyvää palautetta asuntojen laadusta ja sijainnista.

Olemme jo kaikkialla Suomessa

+40 kaupunkia ja kuntaa
valmiiksi kalustettuna

Ymmärrämme, että jokaisen asiakkaan tarpeet ovat erilaiset. Siksi olemme sitoutuneet tarjoamaan joustavia ja räätälöityjä ratkaisuja, jotka täyttävät erilaiset asumistarpeet. Olitpa sitten liikematkalla tai etsit väliaikaista asumista, meillä on sinulle sopiva ratkaisu lähes kaikkialla Suomessa.

Akaa
Espoo
Hamina
Hyvinkää
Hämeenlinna
Helsinki
Imatra
Joensuu
Jyväskylä
Järvenpää
Kajaani

Kankaanpää
Kemi
Keuruu
Kokkola
Kotka
Kouvola
Kuopio
Kerava
Lahti
Lappeenranta
Lieksa

Lohja
Mikkeli
Nurmijärvi
Oulu
Pori
Porvoo
Raahe ja Pyhäjoki
Raasepori
Tammisaari
Rauma
Riihimäki

Rovaniemi
Salo
Seinäjoki
Sipoo
Tampere
Turenki
Turku
Uusikaupunki
Vaasa
Vantaa
Äänekoski

Älä huoli vaikka kunta tai kaupunki jota kaipaat ei juuri nyt löydy listalta,
ota yhteyttä siitä huolimatta. Me olemme erikoistuneet etsimään ja kalustamaan juuri sopivia asuntoja juuri sinne minne niitä kaivataan.