Yritys

HVC Asuntojen juuret juontavat vuoteen 2005, jolloin kotimainen perheyritys Hotel Vip Club International Oy perustettiin. Yrityksen ensimmäisinä vuosina liiketoimintana oli yrityksille suunnattu hotellietu-tuote, jolla asiakkaamme saivat hotelliyöpymiset -50 % alennuksella yhteistyöhotelleissamme.

HVC Asunnot -liiketoimintaan yhtiö siirtyi vuonna 2014.

HVC Asunnot sai alkukipinän asiakkaiden toiveista. Asiakkaidemme yöpymiset muuttuivat pidemmiksi projektimajoituksiksi ja toiveet kodinomaisesta majoituksesta lisääntyivät. Päätimme rohkeasti vastata näihin toiveisiin.

HVC Asuntojen toiminta alkoi yksi asunto kerrallaan – ensimmäinen yksiömme avasi ovensa Saarenvainionkadulla Tampereella. Tästä alkoi toimintamme laajeneminen – olemme kasvattaneet tarjontaamme asunto kerrallaan ja tällä hetkellä tarjoamme kalustettuja asuntoja aina Hangosta Inariin. Asiakkaamme ovat olleet erittäin tyytyväisiä viihtyisiin asuntoihimme ja joustavaan toimintatapaamme.

Tarinamme on vasta alussa. Asunto ja yö kerrallaan jatkamme vahvasti asiakkaidemme palvelemista ja toimintamme kasvattamista.

Tähän päivään mennessä HVC Asuntojen majoituksesta ovat päässeet nauttimaan useiden tuhansien kotimaisten ja ulkomaisten yritysten työntekijät.

Lämpimästi tervetuloa HVC Asunnoille!

 

 

 

Me järjestämme sinulle kalustetun asunnon

Pyydä tarjous!

Vaihe 1 / 2 - Yhteystiedot

50%