Yritys

HVC Asuntojen juuret juontavat vuoteen 2005, jolloin perustettiin kotimainen perheyritys Hotel Vip Club International Oy.

Tavoitteenamme oli, että pk-yritykset saisivat hotelliyöpymiset tavallisesti vain suurille yrityksille tarjolla olevilla hintaeduilla. Tavoite oli haasteellinen, mutta onnistuimme toteuttamaan Suomen markkinoille poikkeuksellisen hotellietu-tuotteen, jolla yritysasiakkaamme saavat hotelliyöpymisensä puoleen hintaan HVC:n yhteistyöhotelleissa. Tänä päivänä HVC:lla on tyytyväisiä yritysasiakkaita yli 2000 kpl ja konsepti on toiminut hienosti jo yli 10 vuoden ajan Suomessa ja ulkomailla.

HVC Asunnot sai alkukipinän asiakkaiden toiveista. Asiakkaidemme yöpymiset muuttuivat pidemmiksi projektimajoituksiksi ja toiveet kodinomaisesta majoituksesta lisääntyivät. Päätimme rohkeasti vastata näihin toiveisiin.

HVC Asuntojen toiminta alkoi yksi asunto kerrallaan – ensimmäinen yksiömme avasi ovensa Saarenvainionkadulla Tampereella toukokuussa 2014. Tästä alkoi toimintamme laajeneminen – olemme kasvattaneet tarjontaamme asunto kerrallaan ja tällä hetkellä tarjoamme kalustettuja asuntoja aina Hangosta Inariin. Asiakkaamme ovat olleet erittäin tyytyväisiä viihtyisiin asuntoihimme ja joustavaan toimintatapaamme.

Tarinamme on vasta alussa. Asunto ja yö kerrallaan jatkamme vahvasti asiakkaidemme palvelemista ja toimintamme kasvattamista.

Tervetuloa HVC Asuntoihin!

 

Me järjestämme sinulle kalustetun asunnon

Pyydä tarjous!

Vaihe 1 / 2 - Yhteystiedot

50%