Projekti­majoitus

Projekti­-
majoitus

Tiedämme, että työsi voi viedä sinut syrjäisille seuduille. Ei hätää, HVC Asunnot on erikoistunut projektiasuntojen järjestämiseen. Tarjoamme räätälöityjä projektiasuntoja ympäri Suomen, varmistaen, että sinä ja tiimisi saavat ansaitsemanne levon, riippumatta siitä mihin projektit vievät.

Meiltä majoitus kaikkiin tarpeisiisi.
Ota rohkeasti yhteyttä – vastaamme 24 h sisällä.

Missä projekti, siellä HVC:n kalustetut asunnot!

HVC Asunnot on erikoistunut projektiasuntojen järjestämiseen. Ymmärrämme, että tulevaisuuden Suomen rakentajat, kuten sinä, saattavat työskennellä syrjäisillä seuduilla tai keskellä ei mitään. Näissä tilanteissa me tulemme mukaan kuvioon. Tarjoamme räätälöityjä projektiasuntoja ympäri Suomen, varmistaen, että sinä ja tiimisi saavat ansaitsemanne levon, missä ikinä projektit teitä vievätkään.

Ymmärrämme, että jokaisen asiakkaan tarpeet ovat erilaiset. Siksi olemme sitoutuneet tarjoamaan joustavia ja räätälöityjä ratkaisuja, jotka täyttävät erilaiset asumistarpeet. Olitpa sitten liikematkalla tai etsit väliaikaista asumista, meillä on sinulle sopiva ratkaisu.

Olemme jo kaikkialla Suomessa.

Akaa
Espoo
Hamina
Hyvinkää
Hämeenlinna
Helsinki
Imatra
Joensuu
Jyväskylä
Järvenpää
Kajaani

Kankaanpää
Kemi
Keuruu
Kokkola
Kotka
Kouvola
Kuopio
Kerava
Lahti
Lappeenranta
Lieksa

Lohja
Mikkeli
Nurmijärvi
Oulu
Pori
Porvoo
Raahe ja Pyhäjoki
Raasepori
Tammisaari
Rauma
Riihimäki
Rovaniemi
Salo
Seinäjoki
Sipoo
Tampere
Turenki
Turku
Uusikaupunki
Vaasa
Vantaa
Äänekoski

Älä huoli vaikka kunta tai kaupunki jota kaipaat ei juuri nyt löydy listalta,
ota yhteyttä siitä huolimatta. Me olemme erikoistuneet etsimään ja kalustamaan juuri sopivia asuntoja juuri sinne minne niitä kaivataan.

Ketterä kalustus kahdelta varastol­tamme.