Me olemme
HVC Asunnot

HVC – Yritysten majoittaja vuodesta 2005.

HVC Asuntojen juuret juontavat vuoteen 2005, jolloin kotimainen perheyritys Hotel Vip Club International Oy perustettiin. Yrityksen ensimmäisinä vuosina liiketoimintana oli yrityksille suunnattu hotellietu-tuote, jolla asiakkaamme saivat hotelliyöpymiset -50 % alennuksella yhteistyöhotelleissamme.

HVC Asunnot -liiketoimintaan yhtiö siirtyi vuonna 2014.

Mistä HVC sai alkunsa?

HVC Asunnot sai alkukipinän asiakkaiden toiveista. Asiakkaidemme yöpymiset muuttuivat pidemmiksi projektimajoituksiksi ja toiveet kodinomaisesta majoituksesta lisääntyivät. Päätimme rohkeasti vastata näihin toiveisiin.

HVC:n ensimmäinen asunto

HVC Asuntojen toiminta alkoi yksi asunto kerrallaan – ensimmäinen yksiömme avasi ovensa Saarenvainionkadulla Tampereella. Tästä alkoi toimintamme laajeneminen – olemme kasvattaneet tarjontaamme asunto kerrallaan ja tällä hetkellä tarjoamme kalustettuja asuntoja aina Hangosta Inariin. Asiakkaamme ovat olleet erittäin tyytyväisiä viihtyisiin asuntoihimme ja joustavaan toimintatapaamme.

Tarinamme on vasta alussa. Asunto ja yö kerrallaan jatkamme vahvasti asiakkaidemme palvelemista ja toimintamme kasvattamista.

Tähän päivään mennessä HVC Asuntojen majoituksesta ovat päässeet nauttimaan useiden tuhansien kotimaisten ja ulkomaisten yritysten työntekijät.

Olemme jo kaikkialla Suomessa

+40 kaupunkia ja kuntaa
valmiiksi kalustettuna

Ymmärrämme, että jokaisen asiakkaan tarpeet ovat erilaiset. Siksi olemme sitoutuneet tarjoamaan joustavia ja räätälöityjä ratkaisuja, jotka täyttävät erilaiset asumistarpeet. Olitpa sitten liikematkalla tai etsit väliaikaista asumista, meillä on sinulle sopiva ratkaisu lähes kaikkialla Suomessa.

Akaa
Espoo
Hamina
Hyvinkää
Hämeenlinna
Helsinki
Imatra
Joensuu
Jyväskylä
Järvenpää
Kajaani

Kankaanpää
Kemi
Keuruu
Kokkola
Kotka
Kouvola
Kuopio
Kerava
Lahti
Lappeenranta
Lieksa

Lohja
Mikkeli
Nurmijärvi
Oulu
Pori
Porvoo
Raahe ja Pyhäjoki
Raasepori
Tammisaari
Rauma
Riihimäki

Rovaniemi
Salo
Seinäjoki
Sipoo
Tampere
Turenki
Turku
Uusikaupunki
Vaasa
Vantaa
Äänekoski

Älä huoli vaikka kunta tai kaupunki jota kaipaat ei juuri nyt löydy listalta,
ota yhteyttä siitä huolimatta. Me olemme erikoistuneet etsimään ja kalustamaan juuri sopivia asuntoja juuri sinne minne niitä kaivataan.