HVC Hostel Turku –
kustannustietoisen unelma

Pyydä tarjous hostellimajoituksesta

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Edullista ja viihtyisää hostel-majoitusta Turussa

Edulliseen ja viihtyisään majoitukseen Turussa, HVC:n uusin kohde – HVC Hostel Turku – on avannut ovensa aivan kaupungin ydinkeskustassa, osoitteessa Hämeenkatu 20. Tässä kohteessa, heti oven ulkopuolella, on käytössäsi kaikki Turun keskustan ravintolat, kaupat ja palvelut. Viereisessä korttelissa on kaunis Turun tuomiokirkko sekä upeasti valaistu Aurajoen ranta rentouttaviin iltakävelyihin.

Remontoitu ja viihtyisä hostelli

Turun hostellimme ei juuri häviä laadussaan hotellivaihtoehdoille! Kokonaan remontoidussa, uusin kalustein sisustetussa hostellissamme on tilavia 2-4 hengen huoneita. Olemme tässäkin kohteessa panostaneet hyviin yöuniin valitsemalla hotellitasoiset sängyt sekä vuodevaatteet. Yksityisyyttä on samalla tavalla kuin tilavassa hotellihuoneessa. Vuodevaatteet, pyyhkeet ja siivoukset kuuluvat yöpymisen hintaan.

Kattavat yhteiset tilat

Hostellissa on uusittu iso yhteinen keittiö, runsas valikoima ruuanlaittovälineitä, isot jääkaapit, astianpesukoneet jne. Yhteisistä tiloista löytyy suihkut ja saniteettitilat sekä iso ruokailutila ja olohuone. Hostellissa on työskentelytila asiakkaidemme käyttöön sekä Wi-Fi.

Hostellissa on koodilla toimivat ovilukot. Voit saapua hostellille ja kirjautua sieltä ulos vaivattomasti sinulle sopivimmalla hetkellä.

HVC Hostel Turku on hyvä valinta, kun haluat rahoillesi kunnolla vastinetta.

Maksullinen julkinen pysäköinti mahdollista seuraavissa kohteissa:
Q-Park Turku kohteet

Tutustu Turun hostelliimme tarkemmin oheisten kuvien kautta!

Kysy lisää HVC-hostelleista!